Дентален кабинет Д-р Минева

Предлага комплексни услуги от всички области на стоматологията. В допълнение към стоматологично оборудване от висок клас и висококачествени материали, всички услуги се предоставят в комфортна, луксозна среда.

Услуги

ПРОФИЛАКТИКА

 

Това е най- важната част от денталната медицина. Нека заедно да спрем или да забавим развитието на едно заболяване! Много по–лесно и бързо е от едно скъпоструващо лечение. Регулярното посещение за профилактичен преглед на всеки 6 месеца ще спести много проблеми. Дори само 1 изваден зъб нарушава функцията на всички остали зъби, прилежащите венци и кост

D-r Marieta Mineva Varna Bulgaria 5 - Дентална Практика

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ НА ПРОФИЛАКТИКА

✔ контролни прегледи

✔ почистване

✔ шиниране

✔ запечатване на зъбните фисури

✔ лечение на бруксизъм

✔ полиране

ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

 

Порцеланови фасети: най-съвременния и естетичен подход за промяна на форма, цвят и позиция на зъбите. Позволяват да се затворят разстояния между зъбите по незабелижим начин. Те преставляват много тънки люспи от порцелан с дебелина от 0,1 мм до о,5 мм, които се залепят на предната повърхност на зъбите, не си променят цвета с времето и представляват едно дългосрочно решение за вашата усмивка.

Бондинг – чудесна алтернатива на керамичните фасети както в ценово отношение (много по ниска цена), така и по отношение на минимално инвазивния подход при изпиляването на зъбите. Изработва се от нанокомпозит, с много добри оптични свойства, който прави изграждането неотличаващо се от естествените зъби. 

Избелване на зъбите: употребата на кафе и оцветяващи храни и напитки оцветява зъбите и е необходимо да се премахнат следите от тях чрез офис избелване-в кабинета, в рамките на едно посещение или по индивидуално изработени шини от съзъбието на пациента, в които се нанася гел в удобно за вас време (обикновено през ноща).

Порцеланови корони – при възстановяване на силно разрушен зъб, при старо лечение с металокерамични корони. Липсата на метал, който да оцвети венеца в синъо и алергия към порцелана са чудесна възможност, което дава лечението с порцеланови корони.

Циркониеви корони и мостове: изключителната здравина на циркониевия оксид позволява изработването на мостове с 1 или повече липсващи зъби. той е основен избор при възстановяване на силно оцветени зъби.

Инлеи – керамични, от лабораторен композит – Nex – Co, след ортодонтско лечение.

ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

✔ порцеланови фасети

✔ бондинг

✔ избелване на зъбите

✔ порцеланови корони

✔ циркониеви корони и мостове

✔ инлеи

D-r Marieta Mineva Varna Bulgaria 10 - Дентална Практика

ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЯ

✔ пломби на временни и постоянни зъби

✔ лечение на пулпити и периодонтити

КОНСЕРВАТИВНА СТОМАТОЛОГИЯ

✔ естетични пломби

✔ лечение на пулпит

✔ лечение на периодонтит

✔ щифтово изграждане на силно разрушени зъби

ХИРУРГИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

✔ екстракция на еднокоренови и многокоренови зъби

Д-р Мариета Минова Варна 5 - Дентална Практика

ФИЛЪРИ ЗА КОРЕКЦИЯ НА ЛИЦЕ И УСТНИ

ПОСТАВЯНЕ НА БОТОКС

✔ за лечение на бруксизъм

✔ за корекция на мимически бръчки ( чело, междувеждие и пачи крак)

Имате нужда от дентална помощ?